وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

آخرین وضعیت بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس

آخرین وضعیت بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس براساس دستورکار منتشر شده از سوی هیئت رئیسه مجلس، بررسی گزارش کمیسیون آموزش در مورد لایحه نظام رتبه بندی معلمان اعاده شده از سوی شورای نگهبان، یکی از موضوعات نشست علنی بهارستان نشینان خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، نشست فردای مجلس شورای اسلامی ابتدا به شکل غیرعلنی و با دستور کار بررسی بودجه سال آینده به ویژه مسئله حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برگزار می‌شود.

پس از آن بر اساس دستور کاری که از سوی هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان ارائه شده، نمایندگان در نشست علنی خود به بررسی دو طرح دیگر خواهند پرداخت که این دو طرح عبارت اند از: گزارش کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس در مورد طرح دو فوریتی الحاق یک تبصره به ماده ۲۰۶ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد لایحه نظام رتبه بندی معلمان اعاده شده از سوی شورای نگهبان.

 با توجه به اینکه به گفته سیدنظام موسوی سخنگوی هیئت رئیسه، مجلس از دوشنبه در دو شیفت به بررسی لایحه بودجه سال آینده می‌پردازد، به نظر می‌رسد که نشست فردای مجلس یکی از آخرین فرصت‌ها برای بررسی و تعیین تکلیف لایحه رتبه بندی معلمان در سال جاری باشد که در هفته‌های اخیر چند باری در رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان قرار داشته است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار